Winkelmand

Wou je altijd al een hyper moderne gaming room? of toch meer een industrieele mancave?
Wij werken met de juiste partners voor decoratie werken met meer dan 30 jaar ervaring.
Je bent klaar om z’n project in werkelijkheid te brengen?
Dan weten wij bij System Kings er wel weg mee!


Hoe kunnen wij helpen?

Wij helpen je graag met de planning van de essentiële dingen die je nodig hebt en het interieur van je game room/mancave. Dit kan je veel problemen en geld besparen!
Alsook met de uitvoering en aankoop van gadgets en computers.
Wij leveren gegarandeerd aan de beste prijs!


Een game room is net als een andere kamer in je huis die gerenoveerd en ingericht moet worden. Gamers zijn wel aardig bekend met het concept van een game room. Het is een kamer die alle benodigde spullen en aura heeft om je game activiteiten uit te voeren. Net als andere kamers die een goed thema en meubelstukken hebben, heeft een game room de juiste gaming gadgets nodig, waaronder kwalitatieve stoelen, audiosysteem, monitors en bureau.

Een game room kan interessanter gemaakt worden met game posters of kunstwerken gericht op gamen. Schilderijen en ontwerpen op de muur zullen je game room een stuk aantrekkelijker maken. Je kan kiezen voor donkere of lichte kleuren, wat natuurlijk afhangt van uw voorkeur.

We voegen altijd een gepersonaliseerde karaktertrek toe aan je game room. Want op deze manier zal je volledig genieten van je eigen kamer. Zowel het thema als je game uitrusting selecteren wij op basis van je wensen en behoeften.

Bent u opzoek naar iemand die je kantoor kan omtoveren tot een geweldige werkplek voor je collega’s of voor jezelf? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij richten niet enkel en alleen op de “gamers”, maar ook op de gewone gebruikers en bedrijven.


Nog niet overtuigd?
Kijk dan even naar deze waarmaking.


Interesse? Laat het ons weten!

Controleer op spelfouten!
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.